Specielt udvalgte produkter Professionel vejledning Diskret indpakning Fragt indland 45 kr. Kundeservice: Tlf. mob. 20 16 17 80

Vaginal og Rektal balloner

Anal inkontinens dækker over ufrivillig afgang af luft og afføring. Det er typisk en meget ømtålelig situation for personen at være i og sværhedsgraden af lidelsen være lige fra et lettere ubehag til særdeles invaliderende.

Der kan være mange forskellig årsager til anal inkontinens. F.eks. kan det opstå som en skade på endetarmens lukkefunktion.

Dette ses for kvindens vedkommende typisk i forbindelse med en fødsel, hvor lukkemusklen læderes.  For mandens vedkommende kan det opstå efter en prostataoperation, hvor en stærk bækkenbund er afgørende for igen at opnå kontrol over lukkefunktionerne såvel urinalt som rektalt.  

Utilsigtet selvskade kan opstå, hvor endetarmen er centrum for en seksuelt voldsom aktivitet og dette gælder naturligvis uanset køn.

Rektal terapi kan endvidere være hensigtsmæssig af aldersrelaterede årsager. Med årene svækkes muskulaturen i bækkenet helt naturligt, hvilket kan medføre nedsynkning af bl.a. endetarm.

Håndteringen af anal inkontinens kan gøre forskellen mellem at isolere sig og leve et aktivt socialt liv.

Her på siden finder du hjælpemidler til at opnå dette. Har jeg ikke præcis, det du søger, bestiller jeg det altid gerne hjem til dig.

 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier
Specielt udvalgte produkter
Professionel vejledning
Diskret indpakning
Fragt indland 45 kr.

Kurven er tom