Specielt udvalgte produkter Professionel vejledning Diskret indpakning Fragt indland 45 kr. Kundeservice: Tlf. mob. 20 16 17 80

Vaginal dilatorer

Vaginal terapi handler typisk om at dilatere, dvs. åbne og adskille og her anvendes dilatorer af mange forskellige typer. Dels kan terapien afhjælpe muskelspændinger, der kan være vise sig som smerter ved samleje. Dette ses f.eks. ved Vaginisme (skedekrampe). Dels kan terapien være i forbindelse med strålebehandling og kirurgiske indgreb ved f.eks. cancer, hvor slimhinden naturligt påvirkes og sammenvoksninger (arvæv) efterfølgende skal styres bedst muligt.
Dilatorer anbefales og anvendes i rigtig mange behandlingssituationer og med rette. De er skånsomme at anvende og resultatet særdeles effektivt. Størrelse, form og materialevalg afhænger såvel af type behandling som af hvad du som person bedst kan forlige dig med.
Resultatet af vaginalterapi er et afspændt, stærkt og smidigt underliv for et større velbefindende generelt og i forbindelse med seksuel aktivitet i særdeleshed.
Vi har allerede mange typer på lager, men søger du noget helt andet end du ser, så husk at, vi altid gerne bestiller det hjem til dig.  

Specielt udvalgte produkter
Professionel vejledning
Diskret indpakning
Fragt indland 45 kr.

Kurven er tom