Specielt udvalgte produkter Professionel vejledning Diskret indpakning Fragt indland 45 kr Kundeservice: Tlf. mob. 20 16 17 80

Om Seksualprodukter

En webshop for både private personer og for fagpersoner inden for sundhedssektoren.

Som ejer af en webshop kender jeg til den problematik og tvivl hos kunden om det nu er mig "som købmand" eller  som  "hjælpemiddelskonsulent" der rådgiver og sælger

Det er vigtigt for mig at kunne vejlede bedst muligt, både når sygdom i væsentlig grad udfordrer seksualiteten, men også når kunden blot er i tvivl om et givent valgt er det rigtige. 

 

"Tak for din rådgivning.
Det er virkelig dejligt , at der er nogen, der har tid til at rådgive og har tid til at finde den helt rigtige løsning til lige mit problem.
Mvh Gerda Hansen - privat kunde

 

Jeg er uddannet og autoriseret sexolog og mit primære arbejdsområde som hjælpemiddelskonsulent er undervisning af fagpersonale, rådgivning og støtte. 

Ofte deltager jeg i messer både i ind og udland og får derved mulighed for en dialog med producent og forhandler og derudover får jeg mange produkter hjem til at kunne vurdere kvaliteten mere detaljeret.  

 

Masser af web-shop ser i disse år dagens lys og jeg ser det som meget positivt at det samtidig bliver mere legitimt og almindeligt at tale om seksualitet. Også inden for det etablerede behandlermiljø.

Som både sexolog og hjælpemiddelskonsulent tilstræber jeg med min viden at kunne muliggøre et sexliv der hvor sygdom og handicap som udgangspunkt udfordrer dette.

 
Læs også mit lille indlæg: Alle har ret til et godt sexliv 

 

Kurven er tom