Specielt udvalgte produkter Professionel vejledning Diskret indpakning Fragt indland 45 kr. Kundeservice: Tlf. mob. 20 16 17 80

Intimpleje

Her finder du bl.a. ph-venlige cremer og stikpiller, der ved at understøtte intimmiljøets eget forsvar, skånsomt afhjælper traditionelle gener som tørhed, kløe og irritation. Produkter der med hver sine særlige forebyggende eller behandlende egenskaber bidrager en naturlig og sund intimhygiejne for såvel unge som ældre. 
Her på siden kan du finde et bredt udvalg at velegnede produkter til at opnå dette. Har jeg ikke præcis, det du søger, bestiller jeg det altid gerne hjem til dig.

Det har overordentlig stor betydning at der er et sundt flora i vagina for at undgå gener som fx. dårlig lugt, udflåd, svie, kløe og irriteret slimhinde.
Uanset om det er en kortvarig eller mere permanet tilstand.

Det gælder naturligvis også andre steder på kroppen hvor der kan opstå en ubalance der kræver behandling med det rette produkt. Her kan nævnes et udbrud af forkølelsessår som ved en straks-behandling kan minimeres til kun at give en ganske kortvarig gene

Specielt udvalgte produkter
Professionel vejledning
Diskret indpakning
Fragt indland 45 kr.

Kurven er tom