Specielt udvalgte produkter Professionel vejledning Diskret indpakning Fragt indland 45 kr Kundeservice: Tlf. mob. 20 16 17 80

Betingelser

Handelsbetingelser:

Virksomheden:

Center for Personlig Trivsel / Seksualprodukter v. Helle Koldsø. CVR. 25772822

 

1. Personlige oplysninger Når du køber en vare på Seksualprodukter.dk, liver du registreret som kunde. De personlige oplysninger vi registrerer er: navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

Vi foretager registrering af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. 

Vi registrerer desuden alternativ leveringsadresse, hvis du indtaster en sådan under dit køb.

Der registreres ikke andre personfølsomme oplysninger. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

 

2. Bestilling af varer

Varer kan købes på Seksualprodukter.dk. Ved afslutning af varebestilling får du automatisk en e-mail kvittering/bekræftelse af ordre, hvori det fremgår hvilke produkter, du har bestilt. Vi anbefaler, at du gemmer din bekræftelse og evt. printer den ud.

Seksualprodukter.dk kan annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.


3. Priser

Alle priser på Seksualprodukter.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25% moms.

Fragt- og leveringsomkostninger, betalingskort- og bankgebyr oplyses inden køb. Transaktionsgebyr overstiger ikke de PBS fastsatte gebyrer.

Et eventuelt gebyr vil også blive tillagt inden, at du accepterer dit køb.

 

4. Fragt- / leveringsomkostninger

Inden du skal godkende din ordre, fremgår det hvilken levering og service, der er på den vare, du er ved at bestille. Fragtomkosningen fremgår også her.

Helle Koldsø's webshop tager forbehold for tastefejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte / udgåede varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Priser og betalingsmuligheder ser du her

 

5. Forsendelse og levering

Seksualprodukter's webshop klarer ekspeditionerne, så hurtigt vi kan. Du skal regne med op til 8 dages leveringstid (dog oftest hurtigere). Bestil derfor i god tid.

Leveringsomkostningerne er pt. faste for både Danmark & udlandet.

Vi støtter miljø venlig pakning

 

6. Varemodtagelse

Når du modtager dine varer, skal du huske at kontrollere for eventuelle synlige skader.

Hvis emballagen er intakt, men du alligevel finder varen beskadiget eller defekt efter udpakning, skal du anmelde det til post@hellekoldsoe.dk.

Af bevismæssige årsager bør du kontakte os pr. e-mail straks efter modtagelse.

 

7. Betalingsbetingelser

Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Dankort, Visa/Dankort og Mobile Pay

For køb via EAN nr. betales med bankoverførsel


8. Sikkerhed

Handel trygt i shoppen Seksualprodukter.dk. Betalingdssystemet er godkendt af Nets

 

9. Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages returret efter at varen er modtaget. Ønsker du at returnere dine varer skal det ske til denne adresse:

Helle Koldsø

Vesterlundvej 94,

Thyregod

DK - 7323 Give.

Vedlæg kopi af din købsnota. Ved eventuel bytte til andre varer vil disse blive pålagt normalt fragtgebyr.

Det er dog en betingelse for at anvende fortrydelses retten at produktet er i sin origianl emballage og at denne ikke har været brudt

For at gøre brug af returretten skal varerne være afleveret til PostDanmark senest 14 dage efter modtagelsen. 

Returfragt er for din egen regning. Varer der returneres ved efterkrav modtages ikke

Alle varer skal returneres i ubeskadiget original emballage. Returnerede varer skal pakkes forsvarligt så disse ikke beskadiges under transporten. Varer der returneres som efterkravsforsendelser modtages ikke.

Hvis varen bliver beskadiget eller forringet og det skyldes manglende eller for dårlig indpakning, så mister du din fortrydelsesret.

Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, sender vi dig pengene. Du må forvente, at der kan gå op til 14 dage.

Mener vi, at betingelserne ikke er opfyldt, for at du kan udnytte fortrydelsesretten, kontakter vi dig pr. e-mail med en begrundelse herfor.

 

10. Ændring af ordre

Ved ændring af køb efter ordreafgivelse kan du ændre ordren ved at kontakte post@hellekoldsoe.dk. Så hjælper vi dig med at ændre din ordre, men KUN hvis varen/varerne ikke er afsendt, når vi behandler din henvendelse.

Er varerne allerede afsendt, har du 14 dages returret. Se afsnittet om fortrydelsesret


11. Aftaleindgåelse

Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver dig.

Du får en kopi af vilkårene, når du modtager en bekræftelse af din ordre pr. e-mail.

Ved brug af "Tilbage" knappen har du altid mulighed for at rette eventuelle tastefejl inden, at du accepterer dit køb.

Du har også mulighed for at se alle dine afgivne oplysninger inden du godkender din ordre. Så er du er sikker på, at alle oplysninger er korrekte.

 

12. Garanti, risikoovergang og reklamation

Medmindre bedre vilkår er anført ud for den enkelte vare, giver vi efter købeloven en reklamationsret på 24 måneder på alle varer.

Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler, der viser sig på op til 24 måneder efter, at du modtog varen. Reklamationsretten bortfalder, hvis manglen er forårsaget af køber, eksempelvis som følge af fejlagtig eller uautoriseret reparation eller brug, hvis serienummer er fjernet eller ødelagt samt hvis varen har været tilsluttet forkert eller med ukorrekt spænding/strømart.

Det er endvidere en forudsætning, at manglen var til stede, da du modtog varen første gang.

Du skal reklamere staks du har konstateret manglen. 

Når du vil reklamere over et produkt, skal du sende en e-mail til post@hellekoldsoe.dk, hvori du kort beskriver sagsforløbet, hvad du mener er galt med varen, angiver ordrenummer og dine kontaktoplysninger i form af e-mail og telefonnr.

Når vi modtager din reklamation, kontakter vi dig på den til os oplyste emailadresse for at aftale det videre forløb.

 

13. Ansvar

Seksualprodukter's webshop påtager sig ikke noget ansvar for forsinkelse.

Seksualprodukter's webshop påtager sig ikke ansvar for tab af data eller programmer i forbindelse med undersøgelse af reklamationer eller reparationer.

Seksualprodukter's webshop påtager sig ikke ansvaret for, at vores varer forårsager: indirekte skade eller følgeskade, driftstab; tab af arbejdsfortjeneste, løn, indtægter, opsparing; tab, som du kunne have undgået ved rimelige foranstaltninger, herunder sikkerhedskopiering af alle data; skader på grund af force majeure.

Seksualprodukter's webshop påtager sig intet ansvar som følge af køberens retsforhold over for tredjemand.

 

Kurven er tom