Specielt udvalgte produkter Professionel vejledning Diskret indpakning Fragt indland 45 kr. Kundeservice: Tlf. mob. 20 16 17 80

Følsomhedsfremmende

Cremer, gel og spray der virker følsomhedsfremmende

Der er tale om flere forskellige gel/cremer, der i ingrediensliste og sammensætning, indeholder forskellige komponenter, men som dog alle er med følsomhedsfremmende egenskaber. Typisk anvendes cremen direkte på klitoris, men afhængig af det enkelte produkts indhold og styrke, kan man med fordel smøre produktet på hele vulva. Evt. blandet med fugtgivende creme eller mandelolie.    

Der er tilmed produkter med astringerende egenskaber, netop udviklet til at blive indført i vagina (især omkring G-punktet). Der opstår i vævet en svagt sammentrækkende effekt og derved en mere intens oplevelse under stimulation, eks. vis under samleje.

Ved begge typer stimulerende cremer/geler sker den øgede følsomhed i form af øget blodtilførsel til området, hvilket sætter en psykosomatisk responscyklus i gang.

Den øgede følsomhed, skaber øget nydelse og derved øget lyst, der responderer ved at øge blodgennemstrømingen og derved følsomheden osv....

 

Specielt udvalgte produkter
Professionel vejledning
Diskret indpakning
Fragt indland 45 kr.

Kurven er tom