Specielt udvalgte produkter Professionel vejledning Diskret indpakning Fragt indland 45 kr Kundeservice: Tlf. mob. 20 16 17 80

Dildo

Tidligere syntes der at være den holdning til en dildo, som var den en erstatning for penis. Heldigvis har denne opfattelse ændret sig meget. Nu om dage er der en tydelig erkendelse af at en dildo kan være stimulerende og værdifuld for den erotiske udfoldelse, for såvel kvinde som mand.

En dildo er en af de ældste produkter for seksuel pirring man kender til. Der er fundet dildoer af sten i arkæologiske udgravninger og fra nutiden ved vi at bl.a agurker, stearinlys og bananer har erstattet en dildo for at opnå en seksuel pirring.

Dildoer findes i et hav af varianter hvad angår såvel materiale, form og størrelse. Alle med deres særlige egenskaber. En dildo er typisk formet som en penis og langt de fleste fremstilles af medicinsk silikone eller ABS-plast. En dildo anvendes både til vaginal og anal brug og har som udgangspunkt ingen mekaniske og vibrerende egenskaber.

Specielt udvalgte produkter
Professionel vejledning
Diskret indpakning
Fragt indland 45 kr

Kurven er tom