Specielt udvalgte produkter Professionel vejledning Diskret indpakning Fragt indland 45 kr. Kundeservice: Tlf. mob. 20 16 17 80

Bækkenbundstræning

Bækkenbundstræning giver dig sunde og stærke bækkenbundsmuskler. Musklerne samarbejder direkte og indirekte med hele din krop og dens funktioner.
Det er derfor af stor vigtighed for både seksuallivet og dit velbefindende generelt, at du træner og vedligeholder din bækkenbund.

Det gælder for såvel både kvinder og mænd, der trods oplagte fysiologiske forskelle, begge har brug for en bækkenbund, der er både velkoordineret og stærk.
Med en sund bækkenbund og veltrænet bækkenbund vil du udsætte og i langt de fleste tilfælde helt undgå de gener som skabes af en slap bækkenbund. De mest velkendt er gener som utæthed pga. slap muskulatur ved blærens ringmuskel. Velkendt er også nedsynkning af underlivsorganer.

Når man generelt taler om at have en sund bækkenbund, synes bækkenbundsmuskulaturen med god grund at være central og med en sund og veltrænet bækkenbund vil du også opleve langt større glæde i dit seksualliv
Her på siden kan du finde et bredt udvalg at velegnede produkter til at opnå dette. Har jeg ikke præcis, det du søger, bestiller jeg det altid gerne hjem til dig.

 

 

 

Specielt udvalgte produkter
Professionel vejledning
Diskret indpakning
Fragt indland 45 kr.

Kurven er tom